Yunet
 

Društvo

Počinje nagradni konkurs ”Pismo Božić Bati”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. novembar 2021. • 11:43 •

Počinje nagradni konkurs ”Pismo Božić Bati”

Nagradni literarni i likovni konkurs Pošte Srbije ”Pismo Božić Bati” počinje sutra i trajaće do 7. januara 2022. godine, a pravo učešća imaju deca do 12 godina iz cele Srbije.

Na konkursu učestvuju likovni i literarni radovi, bez ograničenja u tehnici izvođenja i broju poslatih radova, navodi se u saopštenju Pošte Srbije.

To preduzeće poziva decu iz cele Srbije da predstojeći praznični period provedu u kreativnom procesu i da na temu ””Moj najlepši Božić”” opišu, ilustruju, izmaštaju i zabeleže najdivniji i najmagičniji Božić.

Mališani mogu da učestvuju na konkursu samostalno ili kolektivno – preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju.

Radove će ocenjivati Komisija u sastavu poznatih umetnika, pisaca za decu, a Pošta Srbije će nagraditi po pet najboljih autora u obe konkurencije.

U pojedinačnoj konkurenciji biće dodeljeni električni trotinet, dva tableta i dva mobilna telefona, a kao kolektivne nagrade pet televizora.

Učesnici radove mogu slati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs ””Pismo Božić Bati””.

Podatke o autoru – ime, datum rođenja, grad/mesto i kontakt telefon roditelja/staratelja, potrebno je navesti na poleđini rada.

Na grupnim radovima navodi se naziv, adresa i kontakt telefon ustanove ili vaspitača/učitelja, odeljenje ili vaspitna grupa.

Uz sve radove treba priložiti izjave o saglasnosti za korišćenje i obradu navedenih podataka o autorima, od strane Pošte Srbije, za potrebe konkursa (izjave mogu biti i rukom pisane).

Pošta Srbije objaviće rezultate konkursa 14. januara 2022. godine i naknadno organizovati svečanu dodelu nagrada pobednicima.

Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, dostupni su na sajtu Pošte www.posta.rs.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena