Yunet
 

Društvo

Nove odluke Skupštine grada Pančeva

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. novembar 2021. • 17:30 •

Nove odluke Skupštine grada Pančeva

Danas je održana 16. sednica Skupštine grada Pančeva na kojoj su odbornici usvojili odluke o planovima detaljne, ali i generalne regulacije kao i izmene odluka o osnivanju pojedinih kulturnih ustanova grada i seoskih domova kulture.

Odbornici Skupštine grada Pančeva su na današnjoj sednici usvojili tri planska dokumentaa, tačnije predlog odluke o donošenju plana detaljne regulacije Severne industrijske poslovne proizvodne zone 3, izmene i dopune plana detaljne regulacije „Hipodnorm“ i izmene i dopune plana generalne regulacije Strelište sa Hipodromom i Vojlovicom sa Toplanom u Pančevu.

Odbornici su takođe usvojili predlog izmene i dopune Poslovnika Skupštine grada Pančeva. Radi se o usklađivaju Poslovnika sa Zakonom o rodnoj ravnopravnosti kao i sa zakonom lokalne samouprave istakla je Ivana Rosić, predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Pančeva.

Na 16. sednici Skupštine grada Pančeva odbornici su usvojili i izmene odluka o osnivanju pojedinih kulturnih ustanova grada i seoskih domova kulture.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad