Yunet
 

Društvo

Kompanija “Brose” i Kulturni centar Pančeva potpisali ugovor

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 7. oktobar 2021. • 17:20 •

Kompanija “Brose” i Kulturni centar Pančeva potpisali ugovor

Kulturni centar Pančeva potpisao je ugovor sa kompanijom „Brose“ o sponzorstvu programa kulturnog centra u 2021. godini. Kompanija će sponzorisati redovni program, ali biće i generalni pokrovitelj pančevačkog Jazz festivala.

Ugovor o sponzorstvu između Kulturnog centra Pančevo i kompanije „Brose“ potpisan je u ovoj kulturnoj ustanovi. Kompanja „Brose“ će sponzorisati programe u 2021. godini, a biće i generalni pokrovitelj ovogodišnjeg Jazz festivala. Nemanja Bogdanov, direktor Kulturnog  centra je ovom prilikom istakao da će se na ovaj način kvalitet programa podići na još veći nivo.

– To znači da će nam kompanija Brose biti generalni sponzor ove godine, ali i narednih godina. Ovim ugovorom je predviđeno sponzorstvo redovnog programa za 2021. godinu, kao i generalno sponzorstvo Jaz festivala. Pregovori sa kompanijom Brose traju već nekoliko meseci. Pregovore smo počeli u kabinetu gradonačelnika Pančeva Aleksandra Stevanovića, i hvala mu na podršci. Gradonačelnik ima veliko razumevanje za rad Kulturnog centra, što se vidi i po rezultatima. Renovirana je dvorana Kulturnog centra i trenutno se renovira Galerija savremene umetnosti Kulturnog centra. Ovaj ugovor je kruna našeg rada, jer ćemo moću da podignemo nivo kvaliteta programa koji Kulturni centar nudi građanima.

U ime kompanije „Brose“ ugovor je potpisao generalni direktor Roman Strakoš, koji je istakao da pančevačka kultura i obrazivanje uvek mogu da računaju na njihovu pomoć .

– Ispred kompanije „Brose“ sam izuzetno zadovoljan što možemo da podržimo kulturu i obrazovanje u ovom gradu. Verujem da je ovo samo početak naše dobre saradnje i da će kultura u Pančevu moći da računa na našu podršku. Mi želoimo da budemo dobri suseti i dobri partneri svim građanima Pančeva. Ovo je samo mali čin onoga što sve možemo da učinimo i kako možemo da podržimo grad i nadam se da će se to i ostvariti u budućnosti

Nemačka društveno odgovorna kompanija “Brose” posluje sa 26.000 zaposlenih na 63 lokacije u 23 zemlje. Četvrta je na svetu po veličini porodičnih kompanija koja snabdeva autoindustriju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad