Yunet
 

Društvo

Obeležen Dan Opštine Kovin

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. oktobar 2021. • 11:04 •

Obeležen Dan Opštine Kovin

Povodom Dana Opštine Kovin u ovom mestu priređeno je niz manifestacija vezanih za 4.oktobar. Tim povodom nagrađeni su najbolji iz svojih oblasti. Predsednica Opštine Sanja Petrović obišla je zajedno sa Valentinom Zaharevim, predstavnikom kompanije “Minimet komoditis” i novo fabričko postrojenje ove fabrike koje se gradi u Kovinu.

U okviru obeležavanja Dana Opštine Kovin predsednica Opštine Sanja Petrović čestitala je sugrađanima ovaj važan praznik. Ona je rekla da će se zajedničkim snagama u narednom periodu stremiti ka višem standardu svih stanovnika opštine. Poželela je svima mnogo uspeha u daljem radu i ličnu sreću isve to sa verom u dobro zdravlje i što brži izlazak izlazak iz okolnosti epidemije svetskih razmera izazvanih korona virusom. Predsednica Opštine Kovin obišla je I radove na izgradnji fabrike Minimity komodis, koja će po završetku  zaposliti ukupno 250 radnika.

U sklopu obeležavanja Dana Opštine Kovin priređen je adekvatan program u sladu sa trenutnom epidemijskom situacijom. Položeni su venci kraj spomenika palim borcima II Svetskog rata, oslobodiocima Kovina. Priređen je I banatski fruštuk uz degustaciju domaće hrane I pića. Na kraju današnjeg obeležavanja Dana  Opštine Kovin predsednica Sanja Petrović se obratila prisutnima I još jednom poželela sve najbolje svojim sugrađanima i da naredne godine budu još uspešnije za Opštinu Kovin.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad