Yunet
 

Društvo

Završeni radovi Ulice Veljka Vlahovića na Strelištu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 1. oktobar 2021. • 15:30 •

Završeni radovi Ulice Veljka Vlahovića na Strelištu

Završeni su radovi na drugoj fazi rehabilitacije Ulice Veljka Vlahovića na Strelištu. Skinut je sloj starog i dotrajalog asfalta, izvršeno je ravnanje i postavljen je završni sloj asfalta. Deonica od Ulice Veljka Petrovića do Cvijićeve ulice danas je otvorena za saobraćaj.  Završne radove je danas obišla gradska menadžerka Maja Vitman.

Završena je druga faza rehabilitacije Ulice Veljka Vlahovića na Strelištu tačnije deonica od Ulice Veljka Petrovića do Cvijićeve. Usled višedecenijskog neulaganja ulica je bila u priličnom lošem stanju, a odgovornom politikom gradske vlasti, dobila je novi izgled. Završne radove na drugoj fazi danas je obišla gradska menadžerka Maja Vitman.

Treća faza rehabilitacije Ulice Veljka Vlahovića krenuće u ponedeljak 4. oktobra ističe Maja Vitman.

U naselju Strelište od izgradnje, osim redovnog održavanja, nije bilo značajnih ulaganja. Zahvaljujući dobroj saradnji državnih i lokalnih institucija, ovo naselje dobija drugačiji izgled i meštani to prepoznaju.

U predhodna dva meseca radovi na asfaltiranju su završeni u ulici Mažuranićevoj, Laze Kostića, Vojislava Ilića, Isidore Sekulić, kao i parkinzi u ulici Isidore Sekulić od Jovana Pavlovića do Veljka Vlahovića, istakla je Maja Vitman.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena