Yunet
 

Društvo

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napad na kolegu Milana Lađevića

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 1. oktobar 2021. • 15:38 •

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napad na kolegu Milana Lađevića

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa, Milana Lađevića. Lađević je  napadnut u centru Beograda, dok je na semaforu čekao da pređe ulicu, nakon čega su mu upućene pretnje smrću.

Napad na kolegu Lađevića je samo nastavak nasilničke politike koju sprovodi deo tzv. opozicije jer važno je napadati one koji s hrabrošću pišu o događajima od javnog interesa. S obzirom da Đilas zna da ni njegovi najbliži neće da glasaju za njega, on sa svojim “Multikom” svitom i bulumentom pokušava da političku borbu prenese na ulicu i fizičke obračune.

Mediji treba slobodno da rade i informišu javnost demokratskom društvu kao što je naše i zato su ovi napadi nedopustivi. Na žalost, svedoci smo i dvostrukih aršina gde tzv. novinari iz Đilasovog medija, nekažnjeno vređaju majku predsednika Aleksandra Vučića, a onda to i opravdavaju nekakvim umetničkim slobodama a ne osuđuju napade, setimo se samo naših koleginica Goce Uzelac i Mare Dragović, a na žalost sada i kolege Milana Lađevića. Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije poziva nadležne da odmah reaguju, uhapse i procesuiraju napadača, kao i strukovne organizacije da osude ovaj događaj.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad