Yunet
 

Društvo

Donacija za vrtić “Bajka”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 13. septembar 2021. • 16:40 •

Donacija za vrtić “Bajka”

Vrtić „Bajka“  dobio je vrednu donaciju zahvaljujuići saradnji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i rotari klubova iz Rotari distrikta Srbija i Crna Gora. U sklopu donacije su mobilni nameštaj i tehnički i uređaji.

Zahvaljujući saradnji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i rotari klubova iz Rotari distrikta Srbija i Crna Gora realizuje se projekat „Godine uzleta“. U okviru projekta 26 vrtića širom naše zemlje dobiće tehničke uređaje i nameštaj, među kojima je i vrtić „Bajka“ iz Pančeva.

Predsednik Rotari kluba Pančevo „Mihajlo Pupin“, Vladimir Denćan, rekao je da je donacija plod dugogodišnje uspešne saradnje sa Rotari distriktom Srbija i Crna Gora.

Vršilac dužnosti diektora Predškolske ustanove „Dečija radost, Ljiljana Vojinov,  izrazila je zadovoljstvo što će,zahvaljujući donaciji, mališani biti u prilici da na kreativan način koriste nameštaj i tehničke uređaje.

Rotari distrikt Srbija i Crna Gora nastavlja da oprema radne sobe u predškolskim ustanovama širom Srbije. Ukupna vrednost nabavljene opreme za 26 vrtića iznosi 65.700 dolara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad