Yunet
 

Društvo

Radovi na rekonstrukciji Radničke ulice

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. septembar 2021. • 10:25 •

Radovi na rekonstrukciji Radničke ulice

Po projektu Javnog privatnog partnerstva grad Pančevo je započeo radove na rekonstrukciji Radničke ulice na Kotežu. U sklopu ovoga biće završena i nedostajuća kišna kanalizacija, novi stubovi javnog osvetljenja i bezbedna parking mesta.

Počeli su radovi na rekonstrukciji Radničke ulice na Kotežu, koja je bila u prilično lošem stanju. S obzirom na to da je ona vrlo prometna, Ivana Živković, koja ovde radi u salonu lepote, kaže da će asfalt itekako značiti.

Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je radove u Radničkoj ulici. Ovom prilikom je istakla da je ulica jedna od najkraćih u gradu, ali ujedno i ulica u kojoj se dešava veliki broj aktivnosti. Dodala je da je to jedan od razloga zašto je njena rekonstrukcija posebno važna.

Iako su meštani Koteža tražili da Radnička ulica bude jednosmerna, Maja Vitman kaže da su u saradnji sa Odeljenjem za saobraćaj i policijskom upravom došli do zaključka da to nije moguće.

Branislav Raketić, predsednik MZ Kotež, kaže da će rekonstrukcija ove ulice značiti mnogima, jer na Kotežu postoji nekoliko udruženja, sportskih klubova i škola.

Maja Vitman zaključuje da projekat Javno privatnog partnerstva dobro teče i da je dosta urađeno od septembra prošle godine, kada su uvedeni izvođači u posao. Dodaje da je urađeno više od 40 kilometara putne infrastrukture, delom putem rehabilitacije, a delom putem rekonstrukcije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena