Yunet
 

Društvo

Nastavlja se asfaltiranje ulica u Gornjem gradu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 7. septembar 2021. • 17:20 •

Nastavlja se asfaltiranje ulica u Gornjem gradu

Nakon Ulice Ive Kurjačkog, Grad Pančevo završava asfaltiranje još dve ulice u Gornjem gradu: Uroša Predića i Stevice Jovanovića . Dragana Kuprešanin, zamenica gradonačelnika Pančeva i gradska menadžerka Maja Vitman obišle su radove.

Projektom Javno privatnog partnerstva Grad Pančevo je u prethodnih nekoliko dana asfaltirao Ulicu Ive Kurjačkog u Gornjem gradu, dok se privode kraju radovi na asfaltiranju još dve ulice. Nikola Milosavljev živi u Ulici Uroša Prediće već 35 godina i ne krije zadovoljstvo zbog novog asfalta.

Osim ove, završava se i asfaltiranje ulice Stevice Jovanovića. Dragana Kuprešanin obišla je radove i tom prilikom istakla da joj je veoma drago što su meštani Gornjeg grada zadovoljni.

Radove je obišla i gradska menadžerka Maja Vitman. Ona je podsetila da je grad Pančevo danas veliko gradilište i da je urađeno, na zadovolljstvo svih građana, 11 ulica u Gornjem gradu i 4 na Karauli.

Predsednik Saveta MZ Gornji Grad Branislav Gligorić kaže da se Ulica Uroša Predića asfaltira na zahtev građana. Dodaje da je Mesna zajednica prosledila zahtev Gradu Pančevu koji je vrlo brzo izašao u susret meštanima.

Gradska menadžerka Maja Vitman zaključuje da je za samo par meseci efikasno urađeno sve ono što je obećano građanima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena