Yunet
 

Društvo

Zamenica gradonačelnika Dragana Kuprešanin obišla đake prvake u OŠ “Isidora Sekulić”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 1. septembar 2021. • 16:42 •

Zamenica gradonačelnika Dragana Kuprešanin obišla đake prvake u OŠ “Isidora Sekulić”

Tri odeljenja sa ukupno 75 đaka prvaka krenulo je  danas u Osnovnu školu „Isidora Sekulić“. Za njih je kao i do sada grad Pančevo obezbedio poklone, a uspešan početak  školske godine i mnogo sreće poželela im je Dragana Kuprešanin, zamenica gradonačelnika.

Svečano je bilo danas za đake prvake i njihove roditelje u Osnovnoj školi „Isidora Sekulić“. Pre upoznavanja sa učiteljicama njima su se obratili Dragana Kuprešanin, zamenica gradonačelnika i Lučijan Rođan, direktor škole. Nakon ovog uvodnog dela učiteljice su mališane uvele u učionice.  Tamo su ih sačekali pokloni koje im je obezbedio, kao i svake godine, grad Pančevo.

Školska godina počela je i za ostale učenike Isidorine škole, koji nisu krili oduševljenje što se vraćaju u školske klupe.

Prema rečima Lučijana Rođana, direktora škole, učenici će na početku školske godine raditi normalno, časovi će trajati 45 minuta.  On napominje da će morati da se poštuju sve epidemiološke mere.

U novu školsku godinu u ovu obrazovnu ustanovu ukupno je krenulo 558 đaka, a u prvi razred ove godine krenulo je ukupno 1179 dece sa teritorije grada Pančeva.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena