Yunet
 

Društvo

U Gornjem gradu asfaltirano više od deset ulica

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 31. avgust 2021. • 12:50 •

U Gornjem gradu asfaltirano više od deset ulica

Za kratak period u Gornjem gradu asfaltirano je više od deset ulica. Paralelno sa ovim radovima sprovode se i na Strelištu, u naselju Mladost, ali i u centru grada.

Meštani Gornjeg grada više su nego zadovoljni asfaltiranjem ulica koje su do skoro bile neuslovne.

Naselje Gornji grad dobilo mnogo asfaltiranih ulica za kratak vremenski period. Nov asfalt je urađen u ulici Tanaska Rajića, Jove Maksina, Sinđelićevoj, Ive Kurjačkog i u  naselju Kosovskih junaka, i to ulice: Braće Jugovića, Jug Bogdanova, Kosančić Ivana, Miloša Obilića i Majke Jugovića rekla je Maja Vitman, gradska menadžerka.

Paralelno sa ovim asfaltiranje se radi i na Strelištu i u sklopu prve faze je urađeno nekoliko ulica. Za četvrtak je planirano asfaltiranje i Ulice Stojana Novakovića.

I u naselju Mladost će se takođe raditi ulice čiji završetak je planiran za kraj godine. Međutim, kao kaže Maja Vitman, tu nije kraj radovima.

U nastupajućem periodu će se nastaviti rehabilitacija Karađorđeve ulice, a u toku je i postupak javnog – privatnog partnerstva za projektovanje rekonstrukcije Patrijarha Čarnojevića i Svetozara Šemića. Nakon toga u planu su i ulice Uroša Predića i Marka Kulića. Kako je rekla Maja Vitman Pančevo je postalo veliko gradilište, mnogo privrednih subjekata pozitivno posluje, a dolaze i novi. Zahvaljujući svemu tome omogućeno je da se izvode radovi i uređuje Pančevo, zaključila je ona.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad