Yunet
 

Društvo

Basta: Rekonstrukcija parketa u Vasinoj školi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. avgust 2021. • 17:20 •

Basta: Rekonstrukcija parketa u Vasinoj školi

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta obišao je Osnovnu školu „Vasa Živković“ u Pančevu, gde će se sredstvima Pokrajine sanirati parket u fiskulturnoj sali. Osim toga, Savez za školski sport Vojvodine dodelio im je sportske rekvizite.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta posetio je Pančevo. U Gradskoj upravi najpre je održan sastanak na kome se razgovaralo o daljem ulaganju Pokrajinskog sekretarijata u pančevački sport. Nakod toga, Basta je sa gradonačelnikom Pančeva Aleksandrom Stevanovićem i većnicom za obrazovanje Tatjanom  Božić obišao Osnovnu školu „Vasa Živković“, u kojoj će se sredstvima Pokrajine finansirati sanacija parketa.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović  rekao je da je saradnja grada Pančeva i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu na visokom nivou.

Ovom prilikom školi je Savez za školski sport Vojvodine dodelio sportske rekvizite za nastavu fizičkog vaspitanja preko Saveza za školski sport grada Pančeva. Direktorka OŠ „Vasa Živković“ Branislava Milković rekla je da će sanacija parketa i sportska oprema unaprediti nastavu fizičkog vaspitanja.

Pokrajinski sekretar Basta pohvalio je grad Pančevo zbog velikog ulaganja u sport. Dodao je da će i u narednom periodu Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu ulagati u pančevački sport, zajedno sa gradom Pančevom, u kome vidi odličnog partnera.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena