Yunet
 

Sport

Kosačica za slavijaše

RTV OK • Redakcija RTV OK • 5. mart 2024. • 00:00 •

Kosačica za slavijaše

Novoizabrana uprava Fudbalskog kluba “Slavija” iz Kovačice je posle detaljne analize objavila u saopštenju za javnost da je prioritet kupovina nove traktor – kosačice.

Pošto klub nema dovoljno finansijskih sredstava uprava moli sve navijače, simpatizere i prijatelje kluba da svako ko je u mogućnosti pomogne da se kupi pomenuta traktor – kosilica kako bi se redovno kosio teren na kome će igrati seniori i mlađe katagorije kluba.

U planu je i postavljanje reflektora kako bi mogle sve kategorije fudbalere trenirati i u večernjim satima, zatim postavljanje mreža iza golova, sanacija terena sa veštačkom podlogom, pravljenje pomoćnog terena i kupovina komplet sportske opreme.

Prvu prijateljsku utakmicu na svom terenu je Slavija je odigrala protiv Tamiša iz Farkaždina i izgubila sa 3:4. Naredni pripremni meč pred nastavak prvenstva u Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo igraju slavijaši, jesenji šampioni, u Kovačici u nedelju 10. marta protiv Omladinca iz Opova. Duel počinje u 15. časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena