Yunet
 

Sport

Fudbalski rezultati naših timova

RTV OK • Redakcija RTV OK • 24. oktobar 2022. • 11:37 •

Fudbalski rezultati naših timova

U okviru 11. kola Vojvodjanske lige grupa Istok Polet Idvor je igrao nerešeno 1:1 sa Borcem iz Starčeva. Polet je sa 16bodova na 7 mesto u tabeli. U narednom kolu igrači kluba iz Idvora dočekuju Omladinac iz Botoša. Utakmica u nedelju 30. oktobra počinje u 13:30.

U istom kolu, ali u Prvoj južnobantskoj ligi Dolina Padina izgubila je rezultatom 0:1 od Sloge iz Banatskog Novog Sela. Utakmica u Debeljači izmedju domaćeg Spartaka i Glogonja završena je bez postignutih golova. Više sreće su imali igrači Uniree iz Uzdina, koji su pobedili Partizan iz Uljme rezultatom 1:2. Debeljačani su trenutno na 9. poziciji sa 13 bodova, Unirea je 11-ta sa isto toliko bodova a Dolina sa 10 bodova trenutno zauzima 12. poziciju. U 12 kolu Dolina dočekuje Partizan iz Uljme, a u Uzdinu istog dana biće odigran opštinski derbi izmedju Spartaka i Uniree. Utakmice počinju u 13:30

U Opštinskoj ligi Pančevo, Kovin, Kovačica, Opovo prošlog vikenda odigrano je 8. kolo. Slavija Kovačica izgubiila je u Sakulama od domaće ekipe Borac rezultatom 5:2, Vojvodina Crepaja je u gostima pobedila Borac iz Pločica, dok je Pobeda Samoš u ovom kolu bila slobodna. Vojvodina je trenutno 5. sa 12 bodova, Slavija 7-ma sa 9 bodova a Pobeda poslednja u tabeli bez osvojenih bodova do sad. U 9. kolu, Crepajci su slobodni, Slavija dočekuje Voju Gačića iz Pančeva a Pobeda Borac iz Sakula. Početak utakmica u nedelju 30. oktobra je u 13:30.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad