Yunet
 

Društvo

Dunav osiguranje od 16. septembra vraća novac

RTV OK • Redakcija RTV OK • 6. septembar 2022. • 11:46 •

Dunav osiguranje od 16. septembra vraća novac

Dunav osiguranje najavilo je da će ta osiguravajuća kuća u periodu od 16. septembra do kraja oktobra izvršiti povrat novca od uvećane premije za osiguranje od auto-odgovornosti vozila i to samo uz ličnu kartu, bez podnošenja dokumentacije i čekanja.

Nakon što je 27. avgusta vratila stare cene auto-osiguranja, kompanija Dunav osiguranje započela je proces refundacije razlike u premiji osiguranja svojim klijentima koji su u periodu od 3. do 26. avgusta 2022. godine ugovorili polise osiguranja od auto-odgovornosti, saopštilo je Dunav osiguranje.

U skladu sa preporukom Narodne banke Srbije i odlukama o vraćanju stare cene i tarife premije na nivo koji je bio u primeni pre 3. avgusta, Dunav osiguranje je svojim klijentima omogućila da dobiju razliku u premiji na brz i jednostavan način, bez čekanja.

“Dunav osiguranje će od 16. septembra započeti proces isplata, a klijenti – fizička lica koja su u periodu od 3. do 26. avgusta ugovorili polise osiguranja od auto-odgovornosti, svoj novac će moći da podignu na šalterima JP Pošta Srbije širom zemlje do kraja oktobra. Kako bi svojim osiguranicima omogućili da postupak refundacije bude što brži i jednostavniji, fizička lica će novac moći da preuzmu samo uz ličnu kartu, bez podnošenja dodatne dokumentacije”, navodi se u saopštenju.

Pravnim licima će biti izdata odgovarajuća poslovna dokumenta, a razlika premije će biti uplaćena na tekuće račune pravnih lica.

“Stavljajući brigu o svojim osiguranicima na prvo mesto, Dunav osiguranje i ovim putem potvrđuje trajnu posvećenost klijentima, omogućavajući im uštedu vremena i jednostavnost procesa, a sve u cilju zaštite njihovih prava i učvršćivanja međusobnog poverenja”, navodi se u saopštenju.

Sve dodatne informacije i obaveštenja klijenti mogu dobiti besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

Tags: Dunav osiguranje

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad