Yunet
 

Društvo

Kraj izbora firmi, uskoro poziv građanima za zamenu prozora

RTV OK • Redakcija RTV OK • 1. jul 2022. • 16:32 •

Kraj izbora firmi, uskoro poziv građanima za zamenu prozora

Komisija za realizaciju energetske sanacije opštine Kovačica donela je preliminarnu listu firmi sa kojima će sarađivati u sprovođenju mera energetske efikasnosti sanacije stambenih objekata na teritoriji opštine Kovačica. Nakon ovog koraka, očekivano je da će Javni poziv građanima biti upućen u drugoj polovini jula.

Prema preliminarnim listama, za zamenu spoljnih prozora, na listi nalaze se sledeći privredni subjekti: Hram 032 PVC Trade, Vujić Invest doo, ZTR Alumix, GP Still-Net doo, Siroma Tomaš Preduzetnik – Okno Kovačica, PR Vindora.

Za postavljanje i nabavka materijala za termičku izolaciju zidova, podova na tlu i ostalih delova termičkog omotača, I za postavljanje i nabavku materijala za termičku izolaciju ispod krovnog pokrivača za porodične kuće, izabran je GP Still-Net DOO Pančevo.

Za nabavku i instalaciju kotlova na prirodni gas, grejača prostopa, ili zamenu postojećeg grejača prostora I nabavku i instalaciju kotlova na biomasu ili zamenu poctojećeg grejača prostora (kotao ili peć), zamena postojeće ili ugradnja nove cevne mreže, grejnih tela-radijatora, nabavka i ugradnja toplotnih pumpi i prateće instalacije grejnog sistema (grejač prostora ili kombinovani grejač) za porodične kuće izabrani su Energy Net services doo Novi Sad I Zanatska radnja C-mont.

Za nabavku i ugradnju solarnih kolektora u instalaciju za centralnu pripremu potrošne tople vode za grejanje sanitarne potrošne tople vode i prateće instalacije grejnog sistema za porodične kuće, takođe su izabrani Energy Net services doo Novi Sad I Zanatska radnja C-mont.

Privredni subjekti, učesnici na Javnom konkursu za ovu meru imaju pravo uvida u podnete prijave i priloženu dokumentaciju u roku od 3 (tri) dana od dana objavljivanja Preliminarne liste, I na nju imaju pravo prigovora komisiji u roku od 8 (osam) dana od dana njenog objavljivanja. Nakon ovog roka biće donesena konačna lista. Preliminarnu listu možete videti na sajtu opštine Kovačica, na kovacica.org, ili na oglasnoj tabli u opštini Kovačica.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena