Yunet
 

Sport

„Hajduk“ poražen u Kikindi, rukometaši „Crvenke“ u ritmu pobede

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 25. mart 2024. • 00:00 •

„Hajduk“ poražen u Kikindi, rukometaši „Crvenke“ u ritmu pobede

KULA, 25.03.2024. – Fudbaleri „Hajduka 1912“ poraženi su u 19. kolu u gostima od „OFK Kikinde“ sa 2:1. Jedini gol za „Hajduk“ postigao je Ljumović. U narednom kolu dočekuju „Podunavac“, a na tabeli su četrnaesti sa 18 bodova.

U 19. kolu Područne lige Sombor fudbaleri „Kule“ savladali su na svom terenu somborski „ŽAK“ sa 3:1. Strelci su bili Marković, Furtula i Kulić. U opštinskom derbiju „Crvenka“ je savladala „Lipar“ sa 3:0, a strelci su bili Knežević, Jovan Subotić i Babić. Ekipa „Rusina“ poražena je na svom terenu od „Budućnosti“ iz Gložana sa 1:3. Jedini gol za Krsturčane postigao je Marojević. U narednom kolu „Kula“ igra u Paragama protiv „Budućnosti“, „Crvenka“ igra u gostima protiv „Radničkog 1918“ iz Ratkova, „Rusin“ gostuje ekipi „Kulpina“, dok „Lipar“ dočekuje „Budućnost“ iz Mladenova. Na tabeli „Lipar“ je osmi sa 24 boda, „Kula“ jedanaesta sa 19 bodova, „Rusin“ dvanaesti sa bodom manje, dok je „Crvenka“ trinaesta sa istim brojem bodova kao i ekipa „Rusina“.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor -1.razred sivački „Polet“ je slavio sa 3:0 službenim rezultatom protiv „Zadrugara“ iz Srpskog Miletića, dok je „Mladost“ iz Kruščića poražena od „Borca“ iz Bačkog Gračaca sa 1:0. U narednom kolu „Polet“ igra u Svilojevu protiv „Terekveša“, dok „Mladost“ dočekuje „Radnički“ iz Sombora. Na tabeli „Polet“ je treći sa 37 bodova, dok je „Mladost“ sedma sa 17 bodova.

Rukometaši „Crvenke Jafa“ ne staju sa dobrim rezultatima, te su tako savladali u 19. kolu Super B lige subotički „Spartak“ sa 25:23. Najefikasniji u redovima Crvenčana bili su Bekić sa šest i Feješ sa pet pogodaka, koji je bio i igrač utakmice. Kada je o ekipi „Sivac 69“ reč, oni su poraženi od „Vrbas Petrola“ sa 26:38. U redovima Sivčana najefikasniji su bili Kočić sa sedam i Beslać sa pet golova. U narednom kolu „Crvenka Jafa“ igra u gostima protiv „Vrbas Petrola“, dok „Sivac 69“ igra protiv „Kolubare“ na gostujućem terenu. Na tabeli „Crvenka Jafa“ je treća sa 30 bodova, dok je „Sivac 69“ deseti sa osam bodova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena