Yunet
 

Sport

Fudbalski opštinski derbi u Crvenki, „veverice“ dočekuju „Spartak“

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 22. mart 2024. • 00:00 •

Fudbalski opštinski derbi u Crvenki, „veverice“ dočekuju „Spartak“

KULA, 22.03.2024. – U 19. kolu Srpske lige Vojvodina fudbaleri „Hajduka 1912“ igraju u gostima protiv „OFK Kikinde“. Ovaj meč je na programu u subotu od 15 časova.

Kada je o Područnoj ligi Sombor reč, ovog vikenda je na programu opštinski derbi u kome se sastaju „Crvenka“ i „Lipar“. Meč je na programu u subotu od 15 časova. U nedelju od 15 časova ekipa „Kule“ dočekuje somborski „ŽAK“, dok „Rusin“ na svom terenu igra protiv „Budućnosti“ iz Gložana.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor – 1.razred, sivački „Polet“ u nedelju od 15 časova igra na svom terenu protiv „Zadrugara“ iz Srpskog Miletića, dok „Mladost“ iz Kruščića u subotu od 15 časova gostuje ekipi „Borca“ u Bačkom Gračacu.

U 19. kolu rukometne Super B lige ekipa „Crvenke Jafa“ u subotu od 18 časova na svom terenu dočekuje subotički „Spartak“. Ovo će biti idealna šansa za „veverice“ da potvrde svoje mesto u vrhu tabele i borbi za plasman u Arkus ligu, te pozivaju sve navijače da dođu i da ih podrže. Kada je o ekipi „Sivac 69“ reč, oni dočekuju u nedelju od 18 časova ekipu „Vrbas Petrola“.

Košarkaši „Hajduka“ u 26. kolu Prve regionalne lige gostuju ekipi „Srema“ u Sremskoj Mitrovici. Ovaj meč je na programu u subotu od 20 časova.

Odbojkaši „Hajduka Metalopromet“ gostuju u 13. kolu Prve vojvođanske lige Istok ekipi „Spartak 2“ u Subotici. Ovaj meč je na programu u petak u 21 čas i 30 minuta. Kada je o ženskoj ekipi reč, one u 13. kolu Prve vojvođanske lige Sever u nedelju od 20 časova igraju u Apatinu protiv istoimene ekipe.

Kuglaši „Hajduka“ u 18. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina na svom terenu dočekuju „Železničar“ iz Inđije. Ovaj meč je na programu u nedelju od 16 časova.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena