Yunet
 

Sport

„Hajduk 1912“ dočekuje „Sloven“, odbojkaši u komšijskom derbiju protiv „Vrbasa“

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 15. mart 2024. • 00:00 •

„Hajduk 1912“ dočekuje „Sloven“, odbojkaši u komšijskom derbiju protiv „Vrbasa“

KULA, 15.03.2024. – Fudbaleri „Hajduka 1912“ u 18. kolu Srpske lige Vojvodina na svom terenu dočekuju „Sloven“ iz Rume. Meč je na programu u subotu od 15 časova. Ulaz na tribine iznosi 200 dinara, dok ulaz u ložu iznosi 500 dinara.

Kada je o Područnoj ligi Sombor reč, fudbaleri „Kule“ u 18. kolu dočekuju „ČSK Pivaru“. Meč je na programu u nedelju od 15 časova. U istom terminu „Lipar“ dočekuje „Soko“ iz Nove Gajdobre, dok „Crvenka“ igra u „Kulpinu“. U subotu od 15 časova fudbaleri „Rusina“ igraju protiv „Poleta“ u Karavukovu.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor -1.razred fudbaleri sivačkog „Poleta“ igraju u gostima protiv „OFK Odžaka“. Ovaj meč je na programu u subotu od 15 časova. Kada je reč o ekipi „Mladosti“ iz Kruščića, oni u nedelju od 15 časova dočekuju „Kordun“ iz Kljajićeva.

Košarkaši „Hajduka“ danas od 19 časova u derbiju kola dočekuju „Sloven“ iz Rume. S obzirom na to da je u pitanju veoma bitan meč, iz ovog sportskog kolektiva pozivaju sve navijače da ih podrže. Praksa humanosti se nastavlja, te će i ovaj put ulaz na utakmicu biti dobrovoljni prilog.

Muška ekipa odbojkaškog kluba „Hajduk Metalopromet“ u 12. kolu Prve vojvođanske lige Istok dočekuju „Vrbas“. Meč je na programu u subotu od 19 časova. Komšijski derbi ujedno je i prilika za nastavak pobedničkog niza Kuljana, te ovom prilikom oni pozivaju publiku da dođe u što većem broju. Kada je o ženskoj ekipi reč, one takođe na svom terenu dočekuju „Sutjesku“ iz Bačkog Dobrog Polja, a ovaj meč je na programu u subotu od 16 časova.

Kuglaši „Hajduka“ u 17. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina gostuju u Novom Bečeju ekipi „Vojvodine“. Ovaj meč je na programu u subotu od 16 časova. U prošlom kolu „Hajduk“ je prekinuo seriju poraza, te ostaje da se vidi da li će biti upisana druga pobeda u nizu.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena