Yunet
 

Sport

Trim staza u okviru Sportskog centra dobija rasvetu

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 11. mart 2024. • 00:00 •

Trim staza u okviru Sportskog centra dobija rasvetu Foto: Qmedia

Trim staza u okviru Sportskog centra u Kuli uskoro će dobiti rasvetu, za šta je urađena projektna dokumentacija. Osim toga, u toku je izrada projektne dokumentacije za rasvetu na stazi pored kanala, pa nema sumnje da će sportisti i rekreativci uskoro moći da uživaju u istoj i u večernjim časovima.

Trim stazu obišli su predsednik ,,Hajduk maraton tima“, Zdravko Mišović, i predsednik Opštine Kula, Damjan Miljanić, koji je istakao da će nastojati da za oba projekta obezbede sredstva u ovoj godini – delom iz budžeta Opštine Kula, a delom iz projekta za koji su konkurisali:

,,Povod obilaska trim staze u okviru Sportskog centra je urađena projektna dokumentacija za rasvetu na istoj. U toku je i izrada projektne dokumentacije za rasvetu na stazi pored kanala, celom dužinom, i nadamo se da ćemo i za jedan i za drugi projekat obezbediti sredstva u ovoj godini – deo sredstava iz budžeta, a deo iz jednog projekta za koji smo već konkurisali i očekujemo potvrdu za tu realizaciju. Tu pre svega govorim o stazi pored Velikog bačkog kanala, o osvetljenju na tom delu, što je skuplji i veći projekat, a ovaj projekat gledaćemo da isfinansiramo iz budžeta Opštine Kula. Vrednost projekta nešto je manja, ali je značaj veliki, pre svega za sportiste, a onda i za sve građane“.

Po rečima Zdravka Mišovića, građani, sportisti i rekretatvci, imaće višestruku korist od ovog projekta i moći će da je koriste 24 sata:

,,Došao je trenutak realizacije ovog projekta. Velika je važnost svega ovoga. Sportisti, rekretativci, sami građani, moći će da koriste trim stazu, koja nam je pre 2 – 3 godine data na korišćenje, 24 sata. Pre svega, deca u našoj školi atletike i naši sportisti, zbog radnog vremena, moći će ovu stazu da koriste u nekim drugim terminima. Kada dođe leto i kada budu vrućine moći će da se koristi noću, kada padne mrak, tako da je definitivno višestruka korist od svega ovoga i ono o čemu smo pre par godina sanjali sada se realizuje, uz pomoć Opštine Kula“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena