Yunet
 

Sport

„Veverice” pobedile „Lavove”, novi generalni sponzor uz odbojkaše „Hajduka”

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 8. mart 2024. • 00:00 •

„Veverice” pobedile „Lavove”, novi generalni sponzor uz odbojkaše „Hajduka”

U 17. kolu Srpske lige Vojvodina fudbaleri „Hajduka 1912“ igraju u Elemiru protiv „Naftagasa“. Meč je na programu u subotu od 14 časova i 30 minuta.

Kada je o Područnoj ligi Sombor reč, u 17. kolu „Kula“ igra u Obrovcu protiv „Borca 46“, dok „Rusin“ dočekuje „Budućnost“ iz Paraga. Oba meča su na programu u nedelju od 14 časova i 30 minuta. U subotu u istom terminu „Crvenka“ dočekuje na svom terenu „Budućnost“ iz Gložana, dok „Lipar“ igra u gostima protiv ekipe „Krila Krajine“.

Ovog vikenda startuje prolećni deo prvenstva u Međuopštinskoj ligi Sombor-1.razred. Ekipa „Mladosti“ iz Kruščića u nedelju od 14 časova i 30 minuta igra u gostima protiv ekipe „Jedinstvo Lemeš“, dok je sivački „Polet“ slobodan.

Rukometaši „Crvenke Jafa“ slavili su u meču 18. kola rukometne Super B lige protiv bačkopalanačkih „Lavova“ sa 35:33. Najefikasniji u redovima „veverica“ bili su Bekić sa sedam i Medić, Feješ i Mirić sa šest golova. Ekipa „Sivca 69“ svoj meč igra u petak od 16 časova, kada gostuju ekipi „Spartaka“ u Subotici.

Košarkaši „Hajduka“ u petak od 19 časova igraju u 24. kolu Prve regionalne lige protiv ekipe „Vrbasa“. Kuljani su favoriti u komšijskom derbiju, ali ostaje da se vidi da li će stanje na terenu ispratiti prognoze.

Mnogo lepih vesti je ovih dana stiglo u odbojkaški klub „Hajduk“, te su tako kadetkinje ovog sportskog kolektiva izborile plasman među osam najboljih u Vojvodini. Takođe, i novi sponzor je uz odbojkaški klub, te je tako sada pun naziv „Hajduk Metalopromet“. Kada je reč o ligaškom rasporedu, odbojkaši igraju veoma važan meč 11. kola Prve vojvođanske lige Istok u nedelju od 20 časova protiv ekipe „Dunav Volej 2“ iz Novog Sada, te iz ovog kluba pozivaju sve navijače da dođu i da ih podrže u nastavku pobedničkog niza. Kada je o odbojkašicama reč, one u 11. kolu Prve vojvođanske lige Sever igraju u nedelju od 11 časova protiv „Vrbasa“ u gostima.

Kuglaši „Hajduka“ u nedelju od 16 časova dočekuju ekipu „Slavia“ iz Kovačice u 16. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina. U pitanju je meč donjeg dela tabele, te ostaje da se vidi da li će Kuljani osvojiti preko potrebne bodove.

Izvor:

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena