Yunet
 

Sport

Rukomet: „Crvenka“ i „Sivac 69“ zaustavljeni u četvrtfinalu Kupa

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 17. novembar 2022. • 00:00 •

Rukomet: „Crvenka“ i „Sivac 69“ zaustavljeni u četvrtfinalu Kupa

Izvor: Qmedia Foto: pixabay

KULA; 17.11.2022. - Naši rukometni superligaši Crvenka i Sivac 69 nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Kupa Vojvodine. Oni su sinoć, u susretima četvrtfinala ubeležili poraze. Crvenka je ugostila člana ARKUS lige Jugović iz Kaća od kojeg je poražena sa 35:29. Treba imati u vidu činjenicu da je Crvenka protiv Kaćana nastupila bez standardnih Tasića, Mašića, Podunavca, Miloša Ivića i Delibašića. No, uprkos toma izabranici Vladimira Zejaka su uspeli da pariraju ekipi Jugovića što potvrđuje podatak da je u 45. minutu bilo nerešeno 26:26, ali im je u finišu susreta ponestalo i snage i koncentracije, što su rukometaši Jugovića umeli da iskoriste i pobede. Najefikasniji u redovima Crvenke bio je Čabrilo koji je postigao 11 golova.

Rukometaši Sivca su u četvrtfinalu Kupa Vojvodine gostovali u Apatinu, gde su od domaćina Apatina poraženi sa 35:32. I Sivčani su desetkovani odigrali kup susret jer u sastavu nije bilo standardnih Čabaija, Slavuljice, Kolarića, Džabasana, pa su priliku da igraju dobili mladi igrači, i sudeći prema krajnjem rezultatu nisu razočarali. Najefikasniji u ekipi Sivca u duelu protiv Apatina bio je Luka Vemić koji je postigao 9 golova.

Iako nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Kupa sinoćni susreti su dobro došli i rukometašima Crvenke i Sivca kao priprema za predstojeće prvenstvene okršaje. Rukometaši Crvenke u devetom kolu prvenstva u Super B ligi dočekuju ekipu Sinđelića, dok rukometaši Sivca idu u goste Kolubari u Lazarevac.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena