Yunet
 

Sport

Rekordan broj takmičara na međunarodnom Grepling kupu u Kuli

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 14. novembar 2022. • 00:00 •

Rekordan broj takmičara na međunarodnom Grepling kupu u Kuli

Izvor: Qmedia Foto: Qmedia

KULA; 14.11.2022. - Osmi po redu „Serbian grappling cup“ održan je za vikend u hali Osnovne škole „Petefi brigada“ u Kuli. Ovaj turnir u greplingu međunarodnog karaktera okupio je blizu 400 takmičara, što je, bez sumnje, rekordan broj u odnosu na dosadašnja izdanja. Takmičare i organizatore pozdravio je predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, koji je naglasio da je ovaj turnir primer odlične organizacije, kao i primer odlične saradnje organizatora sa lokalnom samoupravom:

„Osmi put u Kuli održava se Grepling kup, takmičenje koje odlikuje sjajna organizacija. Preko 400 učesnika odazvalo se na ovom međunarodnom turniru i upućujem veliku zahvalnost organizatorima što, iz godine u godinu, se trude da organizuju što bolji turnir, a opština Kula jeste podrška ovom turniru i, pre svega, klubu, a i ljudima koji to organizuju i to rade na sjajan način i to će, verujem, biti praksa i u narednom periodu.

Impozantan je podatak da su na Grepling kupu učestvovali takmičari iz čak 14 država, a kategorije su obuhvatale uzraste od 7 do 77 godina, te su svi dobili priliku da pokažu svoja borilačka umeća. Kada je o ekipi domaćina reč, ekipi „Constrictor Fight Team“ iz Kule, bilans medalja je za svaku pohvalu. Naime, ovaj sportski kolektiv osvojio je četiri zlatne, devet srebrnih i sedam bronzanih medalja. Organizatori ove sportske manifestacije su, pored Constrictor Fight Team-a iz Kule, i Opština Kula, Fight Shop i Supplement Store.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad