Yunet
 

Poljoprivreda

Poljoprivredni sajam počinje u subotu

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 19. maj 2022. • 00:00 •

Poljoprivredni sajam počinje u subotu

SRBIJA,19.05.2022.- Najveća smotra agrara u regionu ponovo će biti održana u Novom Sadu u uobičajenom terminu između 21. i 27. maja. Održava se na uobičajen način, a izlagači će se predstaviti u zatvorenom i na otvorenom prostoru najstarije sajamske kuće u ovom delu Evrope. Poljoprivredni sajam će biti realizovan s Mađarskom kao zemljom partnerom, koja je 2010. bila i prva zemlja partner ove priredbeNovosadski sajam će biti domaćin manifestacije, a o detaljima je bilo reči u Beogradu.Na Novosadskom međunarodnom poljoprivrednom sajmu učestvovaće 1.100 domaćih i stranih izlagača koji dolaze iz blizu 20 stranih država.

„I ove godine ćemo imati porodični dan, u sredu, 25. maja. Tog dana porodice, sa decom mlađom od 14 godina plaćaće samo jednu ulaznicu za ulazak na sajam. Cena ulaznice inače je ostala 600 dinara, i nismo je menjali" rekao je Slobodan Cvetković, direktor Novosadskog sajma.

Na ovoj međunarodnoj manifestaciji predstaviće se, između ostalih, pčelari, proizvođači voća, gazdinstva sa bioproizvodnjom, kao i zanatske pivare. Novosadski međunarodni poljoprivredni sajam ove godine biće održan po 89-ti put.

izvor: rtv

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena