Yunet
 

Izbori

Aktivisti SSP u Rumi nudili građanima pare da bi stavili potpis na njihovu izbornu listu

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 21. februar 2022. • 00:00 •

Aktivisti SSP u Rumi nudili građanima pare da bi stavili potpis na njihovu izbornu listu

Našem portalu se javio čitatelj iz Rume koji tvrdi da mu je izvesni Vladan Petrović iz Đilasove stranke nudio 2.000 dinara ukoliko dođe 17. februara u prostorije stranke i svojim potpisom podrži izbornu listu Marinike i Đilasa.

Dragan Đilas, koji se na listi svoje stranke krije na 64. mestu jer zna koliko ga narod ne voli, dao je zadatak svojim plaćenicima da na sva zvona pišu hvalospeve kako su uspeli da skupe 20.000 potpisa za dan i po i od toga naprave predstavu pred običnim građanima ne bi li uverili nekog lakovernog glasača da Đilasa i Mariniku narod podržava.

Zahvaljujući čitateljima koji neće da učestvuju u kriminalnim radnjama, kao Dragan Đilas i njegovi plaćenici, došli smo u posed video zapisa kako član stranke SSP u Rumi nudi novac svom poznaniku kako bi potpisao podršku izbornoj listi. Nije nam bilo teško da izračunamo koliko je Đilasa koštala “podrška” i skupljanje potpisa. 17. ferbuara samo u Rumi, a onda neka građani sami procene koliko je Đilasovih kriminalnih para poslato u svaki grad u Srbiji. Ako znamo da su njegovi plaćenici u Rumi pisali hvalospeve o tome da su prikupili blizu 500 potpisa znaci da je bar 400 plaćeno gde prostom računicom dolazimo do cifre od 800.000 dinara pa tako i do saznanja da je Đilas od svojih miliona samo u jednu malu opštinu poslao 800.000 dinara da bi platio laznu podrsku naroda.

Ko vodi Đilasovu stranku (firmu) u Rumi?
Kako su Marinika i Đilas u autu od 100.000 evra krenuli po Srbiji da grade opštinske odbore svoje stranke (firme) i okupljaju slične sebi, one kojima nije strano da ukradu od naroda ili lažu narod, tako iver nije pao daleko od klade ni u Rumi. Naime, lokalni direktor Đilasove filijale je propali trgovac automobilima čija je specijalnost bila vraćanje kilometraže pri uvozu polovnih vozila u Srbiju i obmanjivanje svojih sugrađana kao što i radi svaki prevarant.

Njegova desna ruka, kaže narod, je već uspeo da raskući sve pokradeno pa traži šansu da još jednom dođe u priliku da krade. Zaposlen u Putevima Srbije već 20 godina poznat je u Rumi da je u zlatno doba putarske mafije krao kao inkasant radeći na naplati putarine.

Kako se krađa na naplatnim rampama zaustavila, a on sa manjkom pameti nije znao legalno da sačuva novac, tako je vrlo brzo ostao bez ičega i sa dugovima pa odlučio da ode kod Đilasa ne bi li dobio priliku da opet krade ali sad na malo višem nivou i uz mentorstvo najvećeg lopova u Srbiji.

Sreća je što pošten narod u Srbiji sve vidi i sve zna pa tako ovakvi neće dobiti priliku da opet pljačkaju našu državu.
izvor:nsuzivo.rs

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad