Yunet
 

Društvo

Potpisani ugovori u vrednosti od gotovo 23 miliona dinara

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 18. mart 2024. • 00:00 •

Potpisani ugovori u vrednosti od gotovo 23 miliona dinara Foto: Opština Kula

Predsednik Opštine Kula, Damjan Miljanić, u Ministarstvu zaštite životne sredine potpisao je tri ugovora u vrednosti od gotovo 23 miliona dinara.

Reč je o projektima koji će doprineti zelenijoj opštini, pa su tako potpisani ssledeći ugovori: Ugovor o sufinansiranju realizacije projekta prevencije nelegalnog odlaganja otpada i uklanjanje u 2024. godini na teritoriji opštine Kula, Ugovor o sufinansiranju realizacije projekta smanjenja zagađenja vazduha poreklom iz individualnih izvora u 2024. godini na teritoriji opštine Kula, kao i Ugovor o sufinansiranju realizacije projekta nabavke, zamene, rekonstrukcije i sanacije kotlarnica za grejanje u 2024. godini, takođe na teritoriji naše opštine.

U narednom periodu će se, u skladu sa potpisanim ugovorima, raditi zamena kotlarnice za grejanje u Domu zdravlja u Crvenki i školskom objektu poznatijem kao Zamak u Ruskom Krsturu. Ovim projektima predviđena je sanacija deponije u Novoj Crvenki, kao i sufinansiranje realizacije projekata smanjenja zagađenja vazduha poreklom iz individualnih izvora.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena