Yunet
 

Društvo

Humana misija „Stršljena“: Za Iliju prikupljeno skoro 90 hiljada dinara

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 14. novembar 2022. • 00:00 •

Humana misija „Stršljena“: Za Iliju prikupljeno skoro 90 hiljada dinara

Izvor: Qmedia Foto: Qmedia

KULA; 14.11.2022. - Airsoft klub „Stršljen“ iz Sivca organizovao je humanitarnu akciju u vidu nadmetanja u ovoj disciplini. Čitav događaj odvijao se na „Ciglani“ u Sivcu, a akciji se odazvalo gotovo 150 učesnika. Milan Davidović iz Airsoft kluba „Stršljen“ istakao je da je motiv njihovog delovanja, osim promocije ove timske igre, jeste i humanitarni karakter, a to je ovog puta prikupljanje sredstava za lečenje Ilije Ljubišića:

„Svaki naš susret se bazira na humanitarnom karakteru, tako da i ovaj nije izuzetak. Ovo je samo jedan u nizu i mi smo srećni što možemo da pomognemo. Kotizacija za učešće u ovoj igri bila je 500 dinara i ona ide na žiro račun za Ilijin oporavak. Mi, kao članovi tima „Stršljen“,  pozivamo sve građane da pomognu koliko mogu uplatom na dinarski žiro račun za Ilijin oporavak.“

Osim ovakvih izuzetno značajnih akcija, i mi kao pojedinci možemo da damo svoj doprinos. Svi građani koji su u mogućnosti, mogu da uplate novčana sredstva na žiro račun: 205-9001030898795-10. Svi zajedno, za Ilijin novi početak.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena