Yunet
 

Društvo

Održane aktivnosti u skladu sa Strategijom za bezbednost saobraćaja

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 12. oktobar 2022. • 00:00 •

Održane aktivnosti u skladu sa Strategijom za bezbednost saobraćaja

Izvor:Savet za bezbednost saobraća opštine Kula Foto: Opština Kula

KULA, 12.10.2022.- Proteklog vikenda je u organizaciji Saveta za bezbednost saobraća opštine Kula održane su aktivnosti u skladu sa Strategijom za bezbednost saobraćaja usmerene ka bezbednosti motociklista i mopedista u saobraćaju sa Treningom bezbedne vožnje za motocikliste.

Trening je realizovao Centar za stručno obrazovanje Koncept 192 DOO. Aktivnost se realizovala u Nastavnom Centru "Kula" Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u periodu od 10:00 do 16:00 časova. Trening se sastojao od teorijskog i praktičnog dela, u kojima su se motociklisti upoznavali sa različitim aspektima upravljanja dvotočkašima i njihovom praktičnom primenom u svakodnevnoj vožnji i saobraćaju. Treningu je prisustvovalo 20 polaznika.

Nakon celodnevnog Treninga polaznici su imali samo reči hvale za organizaciju i nova znanja i veštine koje su imali priliku da steknu. Iskazali su i veliko interesovanje za nastavak ovakvog, pre svega praktičnog, rada i za daljim usavršavanjem, koje doprinosi i ličnom zadovoljstvu u vožnji i opštoj bezbednosti u saobraćaju.

Na kraju treninga uručeni su pokloni svim učesnicima ove aktivnosti. Poklone u vidu zaštitnih kaciga i zaštitne opreme za svakog polaznika obezbedio je Savet za bezbednost saobraća opšine Kula, iz svog budžeta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad