Yunet
 

Društvo

Otvorena sezona kupanja na bazenu u Crvenki

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 2. jul 2022. • 00:00 •

Otvorena sezona kupanja na bazenu u Crvenki

 

 

 

 

KULA,02.07.2022.-Kao što je u prethodnim danima i najavljeno, sezona kupanja na bazenu u Crvenki je danas otvorena. Iako vreme i nije išlo na ruku, to nije omelo prve kupače da pristižu na kupanje. Nešto više o funkcionisanju ovog bazena, ali i o tačnom datumu otvaranja bazena u Kuli, kao i o oprečnim informacijama na društvenim mrežama u vezi sa njim, rekao je Vladan Račić, direktor Sportskog centra opštine Kula:

„Ovaj bazen je u vlasništvu Šećerane, ali odlična saradnja lokalne samouprave i ovog privrednog subjekta rezultira time što se ovaj bazen svake godine ustupa na korišćenje Sportskom centru opštine Kula, a pre toga JKP-u „Vodovod“. I ove godine je bazen ustupljen i, pored toga, su nam poslali majstore za održavanje. Ovom prilikom bi hteo da im se zahvalim na tome. Što se cena ulaznica tiče, ona iznosi za odrasle 200 dinara, za decu od sedam do četrnaest godina je 100 dinara i za decu do sedam godina, uz prisustvo roditelja, je besplatan ulaz. Kada je o bazenu u Kuli reč, to je jedan velelepan objekat i mi smo zadovoljni kako on izgleda. Treba da se uradi tehnički prijem i nadam se da će krajem sledeće nedelje bazen početi da radi. Povodom navodne cene ulaznica od 400 dinara, koja se proširila društvenim mrežama, mogu samo da kažem da je to čista laž i primer kako se neodgovorni pojedinci odnose prema našoj opštini. Imam dokaz da su te priče čista laž i to će biti obelodanjeno u javnosti. Takvim pričama blate se ljudi koji rade i ovde u Crvenki na bazenu, kao i u Kuli. Neću pogrešiti ako kažem da je sve ovo jedan veliki skandal i pojedince koji šire tako nešto na društvenim mrežama treba da bude sramota“.

 

Bazen u Crvenki nije u vlasništvu lokalne samouprave, već vlasnička prava nad njim ima Šećerana u Crvenki. Ipak, zahvaljujući korektnosti vlasnika bazena, žitelji Crvenke i okolnih mesta imaju prilike da se kupaju u bazenu koji je adekvatno opremljen, sa svim potrebnim službama, kao i sa vodom koja zadovoljava sve zdravstvene i higijenske standarde.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena