Yunet
 

Društvo

Kula tokom vikenda bila u znaku dvotočkaša

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 13. jun 2022. • 00:00 •

Kula tokom vikenda bila u znaku dvotočkaša

KULA;13.06.2022.-Nakon dve godine pauze tokom vikenda u Kuli je održan moto skup, šesnaesti po redu. Bogatim zabavnim programom bajkeri su uz podršku Turističke organizacije opštine Kula i Opštine Kula svim posetiocima priuštili jedan poseban doživljaj.

U petak je  nakon otvaranja kampa nastupio je rok bend Perpetum Mobile potom i di džej. Najveći užitak bajkerima, ali i mnogobrojnim posetiocima svakako je bio defile motorista kroz Kulu. Motoristi su obišli krug od motodroma ka centru i nakon povratka na motodrom počelo je kuvanje bajkerskog pasulja. Centralni događaj koji je svakako uobličio sam moto skup je bio koncert Nevernih beba. Uz poznate hitove domaćeg benda posetioci i učesnici skupa uživali su oko dva sata, nakon čega su nastupili domaći izvođači, a žurka se nastavila do ranih jutarnjih sati.

Zahvaljujući dobroj organizaciji i zanimljivom programu, moto skup je stekao reputaciju manifestacije koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj ljubitelja dvotočkaša iz celog regiona i šire.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena