Yunet
 

Društvo

Obaveštenje o uvidu u jedinstveni birački spisak povodom izbora za članove Saveta mesne zajednice Ruski Krstur

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 3. jun 2022. • 00:00 •

 Obaveštenje o uvidu u jedinstveni birački spisak povodom izbora za članove Saveta mesne zajednice Ruski Krstur

 

 

KULA,03.06.2022.-Povodom izbora za članove Saveta mesne zajednice Ruski Krstur, koji su raspisani za 03.07.2022. godine, obaveštavaju se građani Mesne zajednice Ruski Krstur da mogu izvršiti uvid u deo biračkog spiska koji se vodi za teritoriju Mesne zajednice Ruski Krstur, radi provere da li su upisani u birački spisak i da zahtevaju donošenje rešenja kojim se zasniva promena u biračkom spisku (upis, brisanje, izmena, dopuna ili ispravka).

Uvid u deo biračkog spiska može se izvršiti do zaključenja biračkog spiska, 17.06.2022. godine u 24,00 časa, neposredno svakog radnog dana od 7 do 15 časova u zgradi Opštine Kula, ul.Lenjinova br.11 kao i elektronskim putem na zvaničnoj internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (https://upit.birackispisak.gov.rs/) unošenjem podatka o jedinstvenom matičnom broju građana.

Do zaključenja biračkog spiska, 17 .06.2022. godine u 24,00 časa, građani mogu od Opštinske uprave Kula zahtevati donošenje rešenja kojima se zasnivaju promene u biračkom spisku (upis, brisanje, izmena, dopuna ili ispravka) a od zaključenja biračkog spiska, sve do 72 časa pre dana izbora (do 29.06.2022. godine u 24,00 časa), Ministarstvo  državne uprave i lokalne samouprave donosi rešenja kojima se zasniva promena u biračkom spisku, na osnovu zahteva građana neposredno podnetih Ministarstvu ili putem Opštinske uprave.

                       

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena