Yunet
 

Društvo

Javni konkurs za zapošljavanje u Pošti Srbije otvara se 4. maja

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 27. april 2022. • 00:00 •

Javni konkurs za zapošljavanje u Pošti Srbije otvara se 4. maja

JP „Pošta Srbije”, pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Republike Srbije, počev od 4. maja 2022. godine. Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, aktuelne su potrebe za zapošljavanjem na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika

Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene. Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju.

Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je na korporativnom sajtu stranicu http://konkurs.posta.rs/, gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu. Ova stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

IZVOR: Pošta Srbije

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad