Yunet
 

Turizam

Počinju „Zimske čarolije“ 2022 u Temerinu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 16. decembar 2022. • 14:22 •

Počinju „Zimske čarolije“ 2022 u Temerinu

U subotu 17. decembra, u 17 časova počinju „Zimske čarolije“ 2022 u Temerinu.

Jednomesečna turističko-zabavna manifestacija namenjena deci i odraslima održava se u centru Temerina, u delu ulice Petefi Šandora, u parkiću kod Opštine.
Manifestaciju će svečano otvoriti predsednik opštine Temerin gospodin Mladen Zec u subotu od 17 časova, kada decu očekuje šou na ledu trupe Cirkus animatori, a od 19 časova je koncert FreakFancy benda.
Uz klizalište koje će raditi svakog dana od 10 do 22 sata, do sredine januara 2023.godine, posetioci će uživati u prazničnom ambijentu.
U okviru Zimskih čarolija postavljene su kućice zimskog sela u kojima će lokalne zanatlije ponuditi unikatne proizvode, od ručno rađenih predmeta idealnih za poklone do đakonija da se prezalogaji posle klizanja.
Organizatori manifestacije Turistička organizacija opštine Temerin, KC „Lukijan Mušicki“ i Opština Temerin, pripremili su bogat program za publiku: dečije predstave i radionice za decu, igre s animatorima, besplatna podela riblje čorbe, Noć kupovine, promocija Januarskog sajma vina, obuka za neklizače „Prvi koraci na ledu“, razna takmičenja na ledu, koncerti...
Manifestacija „Zimske čarolije“ Temerin, druga po redu, trajaće do 17. januara 2023. godine.


 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena