Yunet
 

Sport

Humanitarna trka „Trčim za dečji osmeh”

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 6. mart 2024. • 10:54 •

Humanitarna trka „Trčim za dečji osmeh”

Humanitarna “VPŠ Novosadska trka – trčim za dečiji osmeh”, koju tradicionalno, već deseti put organizuju Atletski klub “Apatin” i Visoka poslovna škola strkovnih studija (VPŠ) iz Novog Sada, biće održana u subotu, 9. marta u 10 časova, na Klisi

– Međutim, ona neće biti održana u Kameničkom parku kako je prvobitno najavljeno već se, zbog tehničkih uslova i bezbednosti učesnika, lokacija promenila. Nova lokacija je: Primorska 70 na Klisi – stoji u saopštenju VTŠ.

Satnica i pravila trke ostaju isti.

Cilj manifestacije je da se prikupe novčana i nematerijalna sredstva (odeća i obuća, igračke i slatkiši) za decu bez roditeljskog staranja koja žive i borave u Sigurnoj dečijoj kući, Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada i u Dečijem selu. Novčana sredstva prikupljaju se u okviru kotizacije, dok se garderoba, igračke i slatkiši na dan trke mogu doneti u Prijemni centar organizatora u Kameničkom parku. Prijemni centar otvara se već na dan trke u 9 sati.

U okviru manifestacije održaće se dečije trke na 100, 200, 400, 600 i 800 metara, dok se odrasli nadmeću na deonicama od 4 i 10 kilometara.

Pravo učešća imaju svi koji se osećaju psihofizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, ali deca moraju biti u pratnji roditelja, trenera ili nastavnika.
Svi koji prođu kroz cilj biće nagrađeni medaljom, zahvalnicom, a pobednici peharima.

nsuzivo.rs

 

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena