Yunet
 

Sport

Zamenik gradonačelnika primio odbojkaše iz Gračanice

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 26. septembar 2022. • 11:00 •

Zamenik gradonačelnika primio odbojkaše iz Gračanice

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić, ugostio je u Gradskoj kući delegaciju opštine Gračanica i ekipu Odbojkaškog kluba „ Partizan“ iz Lipljana, učesnike prvog memorijalnog turnira u odbojci „ Aleksandar Pantić i Vladimir Šipka“ koji je proteklog vikenda održan u Novom Sadu.

Tom prilikom, zamenik gradonačelnika izrazio je zadovoljstvo zbog održavanja turnira koji je posvećen sportskim radnicima koje Novi Sad nikada neće zaboraviti.
- Puno nam je srce što je Turnir okupio odbojkaške ekipe iz cele Srbije, i posebno drage goste, odbojkaše „Partizana“ iz Lipljana. Ovakvi susreti su povod da se vidimo, da razgovaramo i da učvrstimo našu dosadašnju dobru saradnju. Zajedno, ujedinjeni oko pravih vrednosti, nastavićemo da se zalažemo za bolji život svih nas i generacija koje dolaze - izjavio je Milan Đurić i pozvao goste da ponovo dođu u Novi Sad.
U ime prisutnih predstavnicima Grada na prijemu se zahvalio direktor administracije u Opštini Gračanica Igor Aritonović.
- Velika je čast i zadovoljstvo biti danas ovde i imati priliku da vam se zahvalimo na humanosti, solidarnosti, prijateljstvu i podršci. Mi smo svedoci toga da dela govore i da ostaju, jer zahvaljujući vašoj podršci, mi na Kosovu i Metohiji možemo da ostanemo i opstanemo- naglasio je Aritonović.
 

Foto: Grad Novi Sad

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad