Yunet
 

Sport

Iz FK Kabel demantuju optužbe Borislava Novakovića

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 21. septembar 2021. • 19:25 •

Iz FK Kabel demantuju optužbe Borislava Novakovića

"Fudbalski klub Kabel iz Novog Sada, ovom prilikom želi da demantuje sve navode i gnusne oputžbe koje već mesecima iznosi gospodin Borislav Novaković a tiče se povezanosti našeg direktora Slobodana Milutinovića i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

Mesecima unazad gospodin Borislav Novaković plasira laži zarad jeftinih političkih poena pozivajući se na fotografiju koja je nastala još 2019 godine na prijemu u Gradskoj kući , gde je naš klub kao osvajač titule u Srpskoj ligi Vojvodine napravio istorijski uspeh i posle skoro 20 godina plasirao se u Prvu ligu Srbije čime su sportisti i rukovodstvo dobili čast i privilegiju da nas ugosti gradonačelnik Novog Sada sa svojim saradnicima.
Ovakvim ispadima gospodin Borislav Novaković jasno narušava ugled našeg kluba i gospodina Miloša Vučevića za koga mi kao klub imamo samo reči hvale jer je mnogo pomogao na razvoju sporta u Novom Sadu i na tome smo mu jako zahvalni.
Fudbalski klub Kabel iz Novog Sada neće više tolerisati laži i ispade gospodina Borislava Novakovića protiv našeg kluba i direktora Slobodana Milutinovića i za svaku narednu iznesenu laž podnećemo krivičnu prijavu, navodi se u saopštenju.

Izvor: FK Kabel

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad