Yunet
 

Servisne informacije

U ponedeljak, utorak i sredu tretmani kabina na Štrandu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 5. april 2024. • 10:24 •

U ponedeljak, utorak i sredu tretmani kabina na Štrandu

U okviru priprema za predstojeću 113. kupališnu sezonu, u ponedeljak, utorak i sredu (8. 9. i 10 aprila) sledeće nedelje radnici „Gradskog zelenila“ obaviće deratizaciju, dezinfekciju i dezinsekciju kabina na Štrandu. Radovi će sva tri dana trajati od od osam do 13 sati.
U ponedeljak se tretiraju kabine od centralnog platoa do Mosta slobode, u utorak od Mosta slobode prema sportskim terenima, a u sredu kabine levo od centralnog platoa prema veslačkom klubu Danubijus.

Apelujemo na zakupce da kabine otključaju i otvore i na nekoliko sati isprazne od stvari, kako bi radnicima mogli da obave poslove dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.
U međuvremenu, radnici Zelenila nastavljaju sa košenjem trave, orezivanjem, okopavanjem i plevljenjem šiblja i cveća.

Trava se kosi kod Spensa, Promenade i ispod Varadinske duge, zatim u ulicama Vojvođanskih brigada, Sentandrejskom putu, Novosadskog sajma, bulevarima Jaše Tomića, Kralja Petra Prvog, Vojvode Stepe i Jovana Dučića, kao i u stambenim blokovima Balzakova – 1300 kaplara – Miloša Crnjanskog – Narodnog fronta i Miloša Crnjanskog – 1300 kaplara – Ive Andrića – Narodnog fronta.

U ulicama Braće Ribnikar i Vojvođanskih brigada se orezuje i okopava živa ograda, dok se na Bulevaru oslobođenja okopava i plevi šiblje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena