Yunet
 

Servisne informacije

Privremene izmena trasa linija 3, 3A, 6, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64, 69

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 25. avgust 2022. • 15:03 •

Privremene izmena trasa linija 3, 3A, 6, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64, 69

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno se menjaju trase autobuskih linija broj 3, 3A, 6, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 zbog održavanja muzičke manifestacije Festival uličnih svirača 2022.

Saobraćaj u Petrovaradinu biće zatvoren od 25. do 27. avgusta, u periodu od 14:00 do 02:00 časa narednog dana, kao i 28. avgusta do 02:00 časa.
LINIJE 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64
Smer iz Novog Sada
Posle Bulevara Mihajla Pupina i mosta „Duga“ autobusi će skretati desno i kretati se ka drumsko-železničkom mostu Kejom skojevaca, uključivaće se u Reljkovićevu ulicu, odakle će saobraćati do Preradovićeve ulice i dalje nastavljati redovnim trasama.
Smer iz Petrovaradina
Autobusi će od raskrsnice Preradovićeve i Reljkovićeve ulice saobraćati Reljkovićevom ulicom, zatim Kejom skojevaca, odakle će skretati levo u Ulicu prote Mihaldžića, desno na most „Duga“ i nastavljati redovnim trasama.
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE PRIVREMENA STAJALIŠTA -KRAJNjE DESNO ISPOD MOSTA, U RELjKOVIĆEVOJ ULICI 39 I 42A, U PRERADOVIĆEVOJ ULICI NASPRAM KBR. 47.

ZBOG SVEČANE POVORKE FESTIVALA I ZATVARANjA SAOBRAĆAJA 25. AVGUSTA 2022. GODINE OD 18:00 DO 21:00 ČASOVA, AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ ODVIJAĆE SE NA SLEDEĆI NAČIN:

LINIJE 3 I 3A

Smer sa Detelinare
Od raskrsnice Jevrejske i Uspenske ulice autobusi će skretati desno u Jevrejsku ulicu, levo na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradskim kejom, zatim skretati levo na drumsko-železnički most, nastavljati Reljkovićevom ulicom i dalje redovnim trasama.
Smer iz Petrovaradina
Od raskrsnice Preradovićeve i Reljkovićeve ulice autobusi će se kretati Reljkovićevom ulicom, preko drumsko-železničkog mosta, skretati desno ka Beogradskom keju, nastavljati Kejom žrtava racije, skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, zatim desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje saobraćati redovnim trasama.
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE PRIVREMENA STAJALIŠTA U RELjKOVIĆEVOJ ULICI ISPRED KBR. 39 I 42A, TE U PRERADOVIĆEVOJ ULICI NASPRAM KBR. 47.

LINIJA 6

Smer sa Podbare
Autobusi će saobraćati Kejom žrtava racije, skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, zatim desno na Bulevar oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom.
Smer iz Adica
Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja autobusi će skretati desno na Bulevar oslobođenja, zatim levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije i dalje nastavljati redovnom trasom.

LINIJE 9 I 9A

Smer sa Novog naselja
Od raskrsnice Stražilovske i Ulice Maksima Gorkog autobusi će skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, nastavljaće pravo Beogradskim kejom, skretati levo na drumsko-železnički most, odakle će saobraćati Reljkovićevom ulicom i dalje nastavljati redovnim trasama.
Smer iz Petrovaradina
Od raskrsnice Preradovićeve i Reljkovićeve ulice autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom, preko drumsko-železničkog mosta, skretati desno ka Beogradskom keju, nastavljati Kejom žrtava racije, skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu i dalje nastavljati kretati redovnim trasama.
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE PRIVREMENA STAJALIŠTA U RELjKOVIĆEVOJ ULICI ISPRED KBR. 39 I 42A, TE PRERADOVIĆEVOJ ULICI NASPRAM KBR. 47.

LINIJE 60, 61, 62, 63 i 64

Smer iz Novog Sada
Od raskrsnice Ulice Maksima Gorkog i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi će se kretati pravo Ulicom Maksima Gorkog, skretati levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradskim kejom, skretati levo na drumsko-železnički most, odakle će se Reljkovićevom ulicom uključivati na redovne trase.
Smer iz mesta
Od raskrsnice Preradovićeve i Reljkovićeve ulice autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom, zatim preko drumsko-železničkog mosta, skretati desno ka Beogradskom keju, nastavljati Kejom žrtava racije, skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog i dalje nastavljati redovnim trasama.
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE PRIVREMENA STAJALIŠTA U RELjKOVIĆEVOJ ULICI ISPRED KBR. 39 I 42A, TE PRERADOVIĆEVOJ ULICI NASPRAM KBR. 47.

LINIJA 69

Smer iz Novog Sada
Od raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Žarka Zrenjanina autobusi će saobraćati pravo Ulicom Maksima Gorkog, skretati levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradskim kejom, skretati levo na drumsko-železnički most, nastavljati Reljkovićevom ulicom, skretati desno u Preradovićevu ulicu, levo u Ulicu Dunavske divizije i dalje nastavljati redovnom trasom.
Smer iz Sremske Kamenice
Iz Ulice Dunavske divizije autobusi će skretati desno u Preradovićevau ulicu, levo u Reljkovićevu ulicu, prelaziti drumsko-železnički most, skretati desno ka Beogradskom keju, nastavljati Kejom žrtava racije, skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, odakle će saobraćati redovnom trasom.
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE PRIVREMENA STAJALIŠTA U RELjKOVIĆEVOJ ULICI ISPRED KBR. 39 I 42A, TE DVA PRIVREMENA STAJALIŠTA ULICA DUNAVSKE DIVIZIJE/PRERADOVIĆEVA (OBA SMERA).

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad