Yunet
 

Servisne informacije

Privremena izmena režima saobraćaja povodom programa Zastave budućnosti

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 22. april 2022. • 12:06 •

Privremena izmena režima saobraćaja povodom programa Zastave budućnosti

Zbog postavke i realizacije programa „Zastave budućnosti“ privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u i oko Kreativnog distrikta, na Limanu.

Privremeno će za saobraćaj biti zatvoren deo na Bulevaru Despota Stefana, od Mosta slobode do Šekspirove ulice, na putu ka Dunavcu, kod studentskog doma „Car Lazar“ na režijskoj saobraćajnici kod studentskog doma „Živojin Ćulum“ u Novom Sadu.
Privremena izmena režima saobraćaja predviđena je u period od 27.4. do 29.4.2022.
Program „Zastave budućnosti“ tokom tri dana, od 28. do 30. aprila, obuhvatiće gotovo 200 mladih umetnika iz oko 20 zemalja koji će doneti novu energiju u Kreativnom distriktu. Na oko 70 događaja mladi će kroz muziku, ples, cirkus, predstave, izložbe, modu i različite aktivacije preoblikovati autentičan prostor industrijskog nasleđa Novog Sada, predstavljajući tako i novo ruho obnovljenih prostora koji započinju kreativni život.
Svi programi na „Zastavama budućnosti” u Kreativnom distriktu su besplatni, osim performansa „Ecoute/Expansion” koji će biti realizovan u Sali NIS-a, za koji karte možete kupiti na svim Gigstiks prodajnim mestima, kao i putem sajta, a popust od 50 odsto ostvaruje se isključivo na prodajnom mestu u Pariskom magazinu, do 26. aprila. Podršku programu „Zastave budućnosti” pružili su IDEA, DDOR osiguranje, A1 Srbija i NIS. Više informacije o programu „Zastave budućnosti” možete pronaći na sajtu  novisad2022.rs.

 

Foto: V. Veličković

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena