Yunet
 

Servisne informacije

Red vožnje tokom praznika

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 21. april 2022. • 13:42 •

Red vožnje tokom praznika

Za vreme uskršnjih praznika, 22, 23, 24. i 25. aprila, autobusi JGSP "Novi Sad" saobraćaće po redu vožnje za nedelju.

IZMENA TRASE LINIJA BROJ  5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 26. aprila do 04. maja privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30. Zbog radova na rekonstrukciji podvožnjaka u Temerinskoj ulici autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

LINIJE BROJ  5 i 5N  

Smer sa Temerinskog puta
Od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi će skretati desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
Smer sa Avijatičarskog naselja
Od raskrsnice Ulice Jovana Subotića i Kisačke ulice autobusi će skretati levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJE BROJ  21, 22, 23, 24 i 30  

Smer sa Železničke stanice
Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
Smer iz mesta
Od raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice autobusi će saobraćati Partizanskom ulicom, skretati levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena