Yunet
 

Servisne informacije

Izmena trase linija broj 3 i 13

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 11. april 2022. • 13:31 •

Izmena trase linija broj 3 i 13

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 12. i 13. aprila privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 3 i 13.

Zbog radova na postavljanju usporivača saobraćaja u Ulici Janka Čmelika, od Ulice Oblačića Rada do Ulice Orlovića Pavla, autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način:

LINIJA BROJ 3

Smer iz Petrovaradina

Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).

Smer sa Detelinare

Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 13

Smer sa Univerziteta

Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića; gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare

Kao polazno stajalište koristiće se stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će autobusi saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena