Yunet
 

Privreda

Rukovodstvo Pošte Srbije: 2023. je godina unapređenja usluga i poslovanja

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 5. februar 2023. • 17:04 •

Rukovodstvo Pošte Srbije: 2023. je godina unapređenja usluga i poslovanja

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, održao je danas sastanak sa predsednikom Nadzornog odbora ovog preduzeća Borišom Šarencem, delom rukovodstva i Funkcijama poštanske mreže i usluga, kao najbitnijim činiocima u poštanskom sistemu.

Na sastanku održanom u sedištu Preduzeća, zaključeno je da je od izuzetne važnosti da pomenute funkcije u narednom periodu maksimalno unaprede poslovanje i zajedničkim delovanjem doprinesu tome da kvalitet usluge bude podignut na najviši nivo, a broj korisnika povećan.
„U cilju daljeg podizanja kvaliteta i obima naših usluga, u narednom periodu radićemo još više i još bolje, kako bi svi sistemi funkcionisali bez greške. U prethodne dve godine postigli smo značajne rezultate i pokazali da Pošta Srbije može da bude bolja nego što je bila. Decenija koja je bila pre toga dovela je do toga da Pošta Srbije izgubi deo tržišta i trku u digitalizaciji i da bude prepuštena sama sebi. Zahvaljujući Vladi Republike Srbije i podršci predsednika Aleksandra Vučića, koji je porepoznao značaj ovog sistema za našu zemlju i građane Srbije, uspeli smo da pokrenemo niz novih projekata, digitalizujemo i uvedemo nove usluge, obnovimo našu flotu, poboljšamo materijalne i uslove rada našim zaposlenima i sveukupno ostvarimo dobre rezultate.
Imajući ovu podršku, iako se očekuje da ova i sledeća godina, kako je i predsednik nedavno rekao, budu veoma teške za sve u ekonomskom pogledu, cilj koji smo zacrtali ostaje isti, a to je da prvenstveno građani budu u potpunosti zadovoljni našom uslugom, da preuzmemo tržište i postanemo najbolja kompanija u Srbiji na koju će Vlada Republike Srbije biti ponosna. Zato treba da se prilagodimo novim okolnostima i smernicama koje smo dobili i pobedimo u ovoj tržišnoj utakmici“, izjavio je Đorđević.

 

Foto:  Pošta Srbije / Tijana Rajković

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena