Yunet
 

Poljoprivreda

Imlek dobitnik nagrade Šampion kvaliteta 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 21. maj 2022. • 16:20 •

Imlek dobitnik nagrade Šampion kvaliteta 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma

Kompanija Imlek dobitnik je prestižnih priznanja „Šampion kvaliteta“ u grupi mlečnih proizvoda, sireva i sladoleda, za vrhunski kvalitet na, 89. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, osvojivši devet Velikih zlatnih i šest zlatnih medalja.

„Veliki šampionski pehar i prestižne nagrade za nas su posebno značajni, jer predstavljaju još jednu potvrdu uspešnosti naše misije da potrošačima uvek ponudimo visokokvalitetne proizvode. Ovo veliko priznanje apsolutnog Šampiona ujedno je i priznanje za sve zaposlene i veliki podstrek da u budućnosti nastavimo da pomeramo granice“, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.
Ocene Šampion kvaliteta dobilo je tri grupe Imlekovih proizvoda – sveže mleko „Moja kravica“ sa D3 vitaminom, Grekos jogurt sa 9% mlečne masti, Grekos jogurt sa ukusom višnje, jagode, kajsije, šumskog voća, tropic mix i exotic mix, kao i Imlek protein čoko šejk, jagoda šejk i vanila šejk.
Kompanija Imlek regionalna je kompanija koja posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Tradicija duga više od šest decenija, stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnih procesa, rezultiralo je u više od 200 različitih mlečnih proizvoda koje Imlek svakodnevno donosi.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena