Yunet
 

Politika

SNS: Laž da SNS organizuje skup podrške predsedniku Vučiću

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 31. januar 2023. • 21:03 •

SNS: Laž da SNS organizuje skup podrške predsedniku Vučiću

Srpska napredna stranka demantovala je danas navode pojedinih medija i predstavnika opozicije da SNS namerava da organizuje miting, odnosno skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu i Metohiji.

''Danima unazad tajkunski mediji i tajkunski potrčci lažu da SNS organizuje nekakav miting ili, kako preciznije lažu, skup podrške predsedniku Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu i Metohiji. Istine radi, niti organizujemo skup, niti miting, niti će nas doći 500, ni 1.000, ni 100 hiljada, niti 300 hiljada'', navodi se u saopštenju SNS.Iz SNS navode da se ta stranka na čelu sa predsednikom Vučićem bavi  ozbiljnom i odgovornom, razvojnom, pre svega, državotvornom politikom, što je,  kako dodaju ''na našu žalost, za političke miljenike ovih tajkunskih medija nepoznanica''.
''Kada naprednjaci budu organizovali miting uredno ćemo obavestiti građane Srbije i biće nas mnogo više od pomenutih brojeva, to vam obećavamo. A svi znamo - ono što naprednjaci obećaju, uvek ispune'', ističu iz SNS.
 

Izvor: Tanjug

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad