Yunet
 

Politika

Gradski odbor SPS-a podržao infrastrukturni razvoj grada i izgradnju novog četvrtog mosta

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 21. oktobar 2022. • 14:36 •

Gradski odbor SPS-a podržao infrastrukturni razvoj grada i izgradnju novog četvrtog mosta

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Novom Sadu podržava ubrzani infrastrukturni razvoj Grada Novog Sada, koji se odnosi na izgradnju novog, četvrtog, mosta preko reke Dunav.

Zvaničnim saopštenjem oglasili su se na svom Instagram nalogu.

– Uprkos svim poteškoćama, u protekloj deceniji Grad Novi Sad je uspeo, da pored svih ostalih kapitalnih infrastrukturnih ulaganja, završi jedan i započne izgradnju drugog mosta preko reke Dunav koji je garant daljeg infrastrukturnog i privrednog razvoja grada.
Takođe, osuđujemo neodgovorno ponašanje određenih pojedinaca koji svojim delovanjem kao taoce drže sve građane Novog Sada. Smatramo nedopustivim napade i pretnje upućene pripadnicima MUP-a Republike Srbije i novinarima „Novosadske TV“.
Razvitak Novog Sada ne sme i neće zaustaviti grupa politički motivisanih i neodgovornih pojedinaca. SPS u će uvek biti na prvom mestu interes građana Novog Sada i njihov svakoliki kvalitet života ! Da je manje političke ostrašnjenosti i zadovoljenja sitnih stranačkih interesa, svi Novosađani i oni koji u naš Grad dolaze, radovali bi se novom mostu kao što smo se mi radovali mostu Slobode, a oni malo stariji Novosađani i Žeželjevom mostu – istaknuto je u saopštenju.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad