Yunet
 

Politika

Glišić:Na izbore sa porukom da želimo da radimo i gradimo

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 6. februar 2022. • 12:43 •

Glišić:Na izbore sa porukom da želimo da radimo i gradimo

SNS izlazi na izbore s jasnom porukom - želimo da nastavimo da radimo, da gradimo i da ne dozvolimo da se Srbija vrati u vreme kada su državu vodili oni koji su samo gledali soopstveni interes, izjavio je danas predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Glišić je u jutarnjem programu TV Pink rekao da će listu SNS na predstojećim izborima podržati ugledni, afirmisani ljudi, koji su stekli punu društvenu afirmaciju bavići se svojom strukom na najvišem profesionalnom i stručnom nivou.
Govoreći o opoziciji, Glišić je ocenio da su opozicione stranke najviše motivisane da se dokopaju vlasti sada kada u Srbiji ima novca i kada je država finansijski jaka.
"Ali građani Srbije neće da rade da bi Dragan Ðilas mogao da kupuje fudbalske klubove i to ne svojim, već novcem svih građana Srbije. Od kada je na čelu Srbije predsednik Vučić, izgrađeni su autoputevi, nove škole, nove fabrike, obnovljene su stare i izgrađene nove medicinske ustanove opremljene najsavremenijom opremom", rekao je Glišić.
Istakao je da će građani Srbije, koji svoju decu sada mogu da salju u nove vrtiće i škole, znati da odluče da glasaju za SNS.
Za kandidate opozije, Srbije je bila igračka, mesto gde mogu da se bogate i gde mogu sebe da smatraju više vrednim od onih sa kojima žive, rekao je Glišić.
Upozorio je da su ljudi koji imaju dvojno državljanstvo Srbije i BiH, odnosno Republike Srpske, nedavno "izvređani na najprizemniji način" i optuženi da će da budu iskorišćeni za glasanje na predstojećim izborima.
"Neka svako ko je u poslednjoj deceniji ili dve živeo u Srbiji donese svoj sud. Borba, rad i trud, pre svega predsednika Aleksandra Vučića, biće nešto što će u narednih pet godina Srbiju zaista da izdigne i svako ko živi ili dođe u Srbiju moćiće da kaže - da, ovo je lepo mesto za život. U prethodnim godinama smo napravili dobar temelj i potrebno je samo da ne zastajkujemo i da nastavimo dalje", rekao je Glišić i zaključio da je na građanima da donesu odluku na narednim izborima.

 

Izvor: Tanjug

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad