Yunet
 

Politika

Gradski odbor SNS NS: Marksista – urbanista

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 10. avgust 2021. • 11:51 •

Gradski odbor SNS NS: Marksista – urbanista

Komentar potpredsednika Narodne stranke Borislava Novakovića na račun plana uređenja površina na Podbari zbog izgradnje stambenog kompleksa, govori u prilog tome da ovaj marksista - urbanista niti se razume u građevinarstvo, niti u politiku.

 Jedino čega se sigurno seća su masne provizije kojih se zajedno sa svojim saborcima iz Demokratske stranke naprimao posle 5.oktobra. Bora Solunac je u svom ludilu koje ga sve više obuzima pred najavljene izbore narednog proleća, zaboravio da je u Novom Sadu na snazi Generalni urbanistički plan iz doba kada je on, na nesreću Novosađana, bio prvi čovek grada. Da li je dotični marsista-urbanista, sem što je dokazao da može da se klonira i da istovremeno bude u Solunu i Novom Sadu, postao i vidovit, pa unapred zna kako će izgledati novi Urbanistički plan? Gradski odbor Srpske napredne stranke podseća građane da će se taj dokument uskoro naći na javnom uvidu i da će svi oni biti upoznati sa njim, pre nego što dođe pred odbornike Skupštine grada na odlučivanje.

Srpska napredna stranka smatra da je današnja izjava marksiste-urbaniste Novakovića samo dokaz destrukcije i nedostatak želje da se Novi Sad razvija dok se on i „ugraditelji“ iz DS-a ne vrate na vlast. Kada je već toliki lokal patriota, kako želi da se prikaže glasačima, zašto nije doveo nijednog investitora u Novi Sad dok je bio u prilici? Zašto u našem gradu u tom periodu nije nikla nijedna fabrika, već su zatvarane one koje su generacije pre nas gradile? Zašto nije završio Betaniju, a zgrada Kliničkog centra Vojvodine stajala je kao kostur iz najgoreg horor filma? Koliko vrtića je podignuto za vreme vlasti dosmanlija u Novom Sadu? Koliko je dece bilo upisano u državne vrtiće i da li su isplaćivane subvencije za svu decu koja su se našla ispod crte?

Uništavanje Novog Sada i Srbije dok se oni ne vrate u sedlo i ne zajašu nas ponovo, jedina je politika Novakovića, ali i njegovih političkih gurua – Jeremića i Đilasa. Za tako nešto je ipak potrebna podrška naroda, koju su davno izgubili.

Gradski odbor SNS Novi Sad

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena