Yunet
 

Kultura

18. Dečiji filmski festival Kids fest od 17. do 23. oktobra u Areni Cineplex

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 11. oktobar 2022. • 11:44 •

18. Dečiji filmski festival Kids fest od 17. do 23. oktobra u Areni Cineplex

18. Dečiji filmski festival Kids fest od 17. do 23. oktobra u Areni Cineplex,15 dečijih naslova na proslavi punoletstva Kids festa.

Jedinstveni dečiji filmski festival na ovim prostorima - Kids fest slavi svoje punoletstvo potvrđujući time svoju istrajnost, bogatstvo raznovrsnosti filmskog programa, kao i njegov kvalitet.
Kids fest biće održan od 17. do 23. oktobra u bioskopu Arena Cineplex uz 15 sjajnih dečijih naslova i specijalne cene ulaznica.
Karte su u prodaji.
Uz bogat filmski program, pod sloganom Svet u dečijim rukama, ovogodišnji, 18. Kids fest podstiče teme zaštite zajedničke životne sredine i utiče na častan odnos čoveka i prirode.
Već prvog dana festivala imaćemo priliku da pogledamo emotivan, a ujedno i duhovit domaći film Vučje bobice reditelja Sretena Jovanovića čija priča odslikava stalne napore četvoročlane porodice da odgovori na brojne izazove modernog života u gradu, ujedno prikazujući i težnju onih mlađih članova da rešenje svega pronađu u mirnijem seoskom okruženju.
I ove, osamnaeste godine za redom, Kids fest donosi naslove različitih svetskih produkcija - norveške, francuske, američke, ali i domaće te će se od 17. do 23. oktobra na repertoaru bioskopa Arena Cineplex naći 15 naslova različitih žanrova i prikaza: od animiranih filmova za decu, preko igranih porodičnih ostvarenja, do dokumentarnih filmova namenjenih svim generacijama.
Među filmovima ovogodišnjeg festivala naći će se: Faraon, divljak i princeza, Životinja, Najbolji rođendan ikada, Hrast, Mala banda, Eva i Adam, Kraljica komedije, Vinski: Nevidljivi super- klinac, Ris, Finikove avanture, Pocrvenela panda, Enkanto i mnogi drugi.
Cena ulaznica za organizovane posete za 2D filmove iznosi 250 dinara, dok za 3D iznosi 370 dinara, a individualne ulaznice u prodaji su po ceni od 300 dinara za 2D i 420 dinara za 3D filmove.
Celokupan program festivala u bioskopu Arena Cineplex možete pogledati putem sledećeg linka
https://kids-fest.com/novi-sad/

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena