Yunet
 

Kultura

Green love magija 2. septembra na Sajmu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 31. avgust 2022. • 10:36 •

Green love magija 2. septembra na Sajmu

Za samo tri dana, ljubitelji elektronske muzike imaće ponovo priliku da udahnu zelenu magiju jer će septembarsko izdanje Green Love festivala biti upriličeno 2. septembra u Hali 2 Novosadskog sajma.

Izvanredni setovi zanosne crnke iz Brazila, Fernande Martins publiku će naterati na ples do ranih jutarnjih časova, a uz nju če nastupiti i mlada, talentovana Katalina, ali i Assari koja će začiniti atmosferu.
Drugi deo septembarskog Green Love festivala zakazan je za 23. septembar. U jesenju sezonu, Hala 2 ulazi sa premijernim nastupom super traženog Airod koji donosi svu svoju tehno moć na magični podijum. Uz njega, nastupiće i naš poznati di-džej Lag kao i Synsane.
Ulaznice možete potražiti na svim Gigs tix prodajnim mestima.
Hala 2 koja je do pre samo nešto više od godinu dana bila prepoznatljiva samo po elektronskim žurkama, sada dovodi neke od najvećih imena sa muzičke scene na Balkanu; Leb i Sol, Atomsko Sklonište, Edo Maajka, Letu Štuke… i brojni drugi, među kojima će za kratko vremena biti dopisano i Hladno pivo, kao jedno od najznačajnijih izvođača sa prostora bivše Jugoslavije.


 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena