Yunet
 

Kultura

Green love festival 2. septembra, spremne nagrade za fanove

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 9. avgust 2022. • 15:25 •

Green love festival 2. septembra, spremne nagrade za fanove

Prošlo je godinu dana od kako je Novi Sad dobio novo mesto za dobar provod – Halu 2 Novosadskog sajma.

Upravo za rođendan, organizatori daruju prvih sto fanova Green Love festivala koji će posle junskog spektakla, ponovo uživati u sjajnim bitovima.
Zainteresovani se mogu prijaviti onlajn putem sajta Gigs tixa.
Pred sam kraj leta, 2. septembra, publika na Green Love festivalu ponovo imati priliku da đuska do ranih jutarnjih časova, a za uzavrelu atmosferu, ovog puta biće zadužene dame.
Petak, 2. septembar biće u znaku sjajne muzike Fernande Martins, Kataline i Asarri.
Zanosna crnka iz Brazila, tehno i hard di-džej, producentkinja –Fernanda Martins smatra se jednom od najuspešnijih žena na svetkoj elektronskoj sceni. Njen talenat i harizma odmah su doprili do srca publike, pa su tako đuskali uz nju ljubitelji elektro zvuka širom sveta. Najpoznatiji klubovi i festivali, na čak tri kontinenta – u Evropi, Aziji i Americi nezamislivi su bez Fernandine muzike.
Zahvaljujući neverovatnoj tehnici miksa, velikoj harizmi i njenom nepogrešivom umeću da zabavi i spoji ljude, ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U njenim setovima prožimaju se ogromna energija i snažan karakter, i vrlo je jasno da ona koristi svu fleksibilnost i svestranost koju joj tehno nudi.
Rame uz rame, isto veče nastupiće i mlada, talentovanaKatalina, koja je počela u di-džej školi Vladimira Aćića i vrlo brzo je počela da osvaja srca novosadske publike. Sa njom će nastupiti i mlada nada di-džej scene koja nam stiže iz Subotice i koja će svakako začiniti atmosferu –di-džejAsarri.
Više informacije pronađite na sajtu Green Love festivala, Fejsbuk i Instagram nalogu festivala.
Ulaznice možete pronaći po ceni od 790 dinara, na svim Gigstix prodajnim mestima, ili onlajn putem sajta gigistix.com.

 

Foto: Green love

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad